کلیدواژه‌ها = ورمی‌کمپوست
اثر ورمی‌کمپوست و قارچ رایزوفاگوس ایررگولاریس بر عملکرد، جذب عناصر غذایی و محتوای کلروفیل دو رقم گندم

دوره 5، شماره 2، اسفند 1396، صفحه 149-161

10.22092/sbj.2018.115690

جمال شیخی؛ عبدالمجید رونقی؛ نجفعلی کریمیان؛ مهدی زارعی؛ سید مجید موسوی


تأثیر بقایای آلی مختلف بر برخی خصوصیات و روند تغییرات عناصر‌غذایی در فرآیند تولید ورمی‌کمپوست

دوره 5، شماره 2، اسفند 1396، صفحه 185-194

10.22092/sbj.2018.115700

فرناز هوشیار جبل کندی؛ علی عباسپور؛ میر حسن رسولی صدقیانی؛ حمیدرضا اصغری